Profile

Join date: Jul 19, 2022

About

PSV hoorde maandag dat het begin augustus in de Champions League-voorrondes tegen AS Monaco speelt. De kans lijkt groot dat de Eindhovenaren het zonder de Brazilianen André Ramalho en Mauro Júnior moeten stellen.


🔴GO LIVE📺📱👉 PSV - Eindhoven Live

🔴LIVE NOW📺📱👉 PSV - Eindhoven Live


De centrale verdediger en de tot back omgeturnde middenvelder zijn sinds de start van de voorbereiding al geblesseerd. Trainer Ruud van Nistelrooij kon zaterdag tegen Villarreal al niet beschikken over Ramalho en Mauro en sprak al van een 'personeelstekort'. Volgens het Eindhovens Dagblad wordt het 'een lastig verhaal' om op tijd fit te zijn voor het tweeluik met AS Monaco.


Erick Gutiérrez, Cody Gakpo, Phillipp Mwene en Guus Til waren er in het oefenduel van zaterdag ook nog niet bij. Het ED denkt echter dat zij wel op schema liggen voor de wedstrijden in het Stade Louis II en het Philips Stadion, op 2 en 9 augustus.


PSV oefent nog tegen FC Eindhoven en Real Betis, voordat het echte werk begint. Op 30 juli wordt er met Ajax om de Johan Cruijff Schaal gestreden, daarna wachten het heenduel in Monaco, de eerste competitiewedstrijd tegen FC Emmen en de return.


KNVB brengt PSV met krappe planning in lastig parket en blaast coëfficiënten-tegenwind richting Eindhoven

ANALYSEDe UEFA wil de eerste Champions League-voorronde van PSV op dinsdagavond 2 augustus plannen. Dat betekent dat er voor PSV maar drie dagen tussen de strijd om de Johan Cruijff Schaal en één van de belangrijkste duels van 2022 zit. Dat is best opmerkelijk, gezien de coëfficiëntenwind die de laatste jaren door Zeist waaide.


[

[[LIVESTREAM@@]]!! PSV - Eindhoven live op tv on 19 juli 2022

More actions