Profile

Join date: Jul 19, 2022

About

Red Bull Salzburg vs Ajax Dinsdag 19 juli 18.30 uur Live Red Bull Salzburg vs Ajax. Kijk deze oefenwedstrijd Gratis via een stream! Klik en kijk hier live! Alle oefenwedstrijden zijn live te zien bij de betaalzender ESPN, Ziggo Sport of de Belgische televisie. Heb je geen abonnement op één van deze kanalen?


🔴GO LIVE🔴📺🥊👉 RB Salzburg - Ajax live op tv


🔴GO LIVE🔴📺🥊👉 RB Salzburg - Ajax live op tv


Alle oefenwedstrijden gratis kijken!

Kijk hier alle oefenwedstrijden ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen gratis via een stream. Klik op onderstaande linkjes om naar één van de streampagina’s te gaan. We wensen je alvast veel kijkplezier!Inmiddels is de voorbereiding van Ajax een paar weken onderweg en vertrok de ploeg afgelopen weekend richting Bramberg voor het jaarlijkse trainingskamp.

Ook een oefenduel tegen Red Bull Salzburg begint bijna een traditie te worden en vanavond staan beide ploegen weer tegenover elkaar. Het wordt de lastigste tegenstander die Ajax tot nu toe heeft getroffen in de voorbereiding. De Oostenrijkers kwamen afgelopen seizoen net als Ajax tot de achtste finale van de Champions League. Daarin kregen ze een pak slaag van Bayern München. De ploeg werd vervolgens net als Ajax landskampioen en is dus komend seizoen weer actief op het hoogste niveau. Voor Salzburg is het de laatste oefenwedstrijd, aanstaande vrijdag start voor de Oostenrijkers de competitie. Ajax oefent volgende week nog tegen Shakthar Donetsk.

Red Bull Salzburg – Ajax: op welke zender?

Op kanaal 14, de zender die voor iedereen met een Ziggo-abonnement gratis te ontvangen is, wordt Red Bull Salzburg – Ajax uitgezonden. De aftrap van het duel is om 18.30. Je kunt dus mooi de hitte ontvluchten en lekker voor de tv gaan zitten. De uitzending begint om 18.15. Lukt het je niet om het duel live te zien? Dan is er om 23.25 de samenvatting.

awawas

[

[[LIVESTREAM]] Ajax - Red Bull Salzburg live op tv on 19 juli 2022

More actions